Proč Drops? Hlavní přísadou je kvalita!

Chuť bez limitů

Od první chvíle, kdy používáte liquidy DROPS, vnímáte, že se jedná o e-liquid, který je těžko překonat. Naši expertní aroma specialisté mají za sebou mnoho měsíců mravenčí práce s jediným cílem - namíchat chuť bez limitů. Nezáleží na tom, zda preferujete tradiční chuť tabáku, chuť ovoce či jiné. Každý e-liquid vyrobený v továrně DROPS má vysokou kvalitu, která Vám zajistí požitek z chuti nečekaných rozměrů. Naše příchutě budou svádět Vaše smysly od začátku a přinesou Vám ty nejuspokojivější zážitky, které jako e-kuřák můžete najít. Buďte opatrní - když jednou ochutnáte kvalitu DROPS, již se nebudete chtít spokojit s ničím jiným!

Skvěle dýmivý produkt

Dýmivost našich e-liquidů je nejpodobnější klasickým tabákovým výrobkům mezi veškerou konkurencí. Většina e-kuřáků bude souhlasit s tím, že spolu s chutí je dýmivost e-liquidu a jeho síla/hit jsou elementy, které determinují kvalitu e-liquidu. Kvalita a kvantita produkovaného dýmu spolu s excelentně vyváženým hitem dělají z liquidů DROPS nenapodobitelný mix kvality. Mimochodem, dýmivost našich e-liquidů se nesnižuje ani u našich e-liquidů s nižší koncentrací nikotinu.

E-liquidy evropské kvality

Veškerá výroba e-liquidů DROPS probíhá ve Španělsku, nedovážíme nic ze zahraničí, natož z Číny. K výrobě používáme příměsi té nejvyšší kvality a naše výrobní procesy jsou pod striktní kontrolou jakosti, jsme certifikovaní nositelé norem ISO9001:2009 a FSCC22000.

Naše výroba probíhá v přísně kontrolovaných a autorizovaných laboratořích. Abych se ujistili o excelenci našcih e-liquidů, používáme k výrobě pouze propylen glycol a rostlinný glycerin farmaceutické kvality.

My, narozdíl od ostatních, kteří si dováží jejich nikotinové báze z mimoevropských oblastí, si vyrábíme nikotinové báze kompletně sami ve svých vlastních laboratořích s čistotou nikotinu 99,5% a při výrobě se držíme pouze těch nejvyšších standardů kvality.

Po produkční fázi skladujeme naše e-liquidy při respektování všech požadavků na optimální podmínky uchování jejich kvality. Mimo to, všechny naše e-liquidy jsou vyráběny s označením várky a s datem minimální trvanlivosti. Navrch k tomu všemu, naše e-liquidy podrobujeme mikrobiologické kontrole všech aromatických složek ve všech fázích výrobního postupu a skladování. Tímto ujišťujeme naše klienty, že produkt, který mají ve svých rukách, splňuje i ty jejich nejvyšší očekávání a mohou jej užívat s plnou důvěrou v jeho kvalitu.

Sociální přesah DROPS

My v DROPS silně věříme sociálním závazkům se znevýhodněnými lidmi a jelikož víme, že můžeme udělat vice než jen vyrobit špičkový produkt, a proto ve spolupráci se sociálními agenturami znevýhodněným lidem pomáháme příspěvkem 10% našich zisků. Pokaždé, když si koupíte produkt DROPS, na této pomoci se podílíte. Na základě toho Vám děkujeme, že spolu s námi se  snažíte zlepšit nás Svět!